هر آب میوه ای ننوشید!خبرگزاری فارس چهارمحال و بختیاری تولید و مصرف آب میوه در سال های اخیر در کشور ما افزایش چشمگیری داشته است. در حال حاضر میانگین سرانه مصرف آب میوه در ایران سه لیتر در سال است و حدود 70 واحد تولیدی در نقاط مختلف کشور آب میوه و فرآورده های آن را تولید می کنند که به آن افشرده و یا کنسانتره آب میوه می گویند سپس در سایر فصول در همان واحد و یا واحدهای دیگر با افزودن آب آن را به غلظت طبیعی آب میوه می رسانند و پس از پاستوریزاسیون بدون افزودن مواد نگهدارنده بسته بندی می کنند. انواع مختلف آب میوه آب میوه دارای انواع مختلف شرح زیر است: آب میوه 100 درصد طبیعی فرآورده ای است کاملاً طبیعی که از فشردن میوه تازه سالم و رسیده و یا از رقیق کردن افشرده آب میوه (کنسانتره آب میوه) با آب به دست می آید. نوشابه میوه ای فرآورده ای است که از مخلوط کردن آب میوه با آب و شکر به دست می آید. حداقل آب میوه مورد استفاده در نوشابه میوه ای از 5 تا 20 درصد بسته به نوع آبمیوه متفاوت است. نکتار میوه ای فرآورده ای است که از مخلوط کردن آب میوه با آب و شکر و یا بدون شکر به دست می آید و ممکن است حاوی قسمت های گوشتی میوه (به صورت برش میوه و یا ذرات ریز) باشد. حداقل آب میوه مورد استفاده در نوشابه های میوه ای از 20 تا 50 در بسته به نوع میوه متفاوت است. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |