اخذ گواهی کیفیت مرکز عسل جهاد دانشگاهی یاسوج در بازدید سر زده دانشگاه علوم پزشکیشاید این سوال شما هم باشد که آیا عسلی اصل و طبیعی است یا خیر؟ و اینکه چگونه باید عسل اصل را از غیر اصل تشخیص داد؟ - ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد شاید این سوال شما هم باشد که آیا عسلی اصل و طبیعی است یا خیر؟ و اینکه چگونه باید عسل اصل را از غیر اصل تشخیص داد؟ اگر تنها مصرف کننده عسل باشید احتمالا تصور می کنید عسل را از طریق رنگ، بو و طعم می توان تشخیص داد که تقلبی است یا نه در حالی که این تفکر کاملا اشتباه است و عسل اصل و طبیعی تنها با آزمایش تخصصی قابل تشخیص است. در این میان مصرف کنندگان نشانه هایی برای شناسایی عسل طبیعی از عسل تقلبی مطرح می کنند؛ گروهی از مردم بر این باورند که عسل وقتی بلورین، کدر و ته نشین شود، تقلبی است و عسل سالم و طبیعی همیشه صاف و شفاف می ماند اما این باور اشتباه است. مصرف کننده ایرانی، عسل خوب، خالص و طبیعی را عسلی می داند که رنگش کهربایی تیره مانند عقیق و سفت باشد و اصطلاحا کش آمده و اگر یک روز در یخچال گذاشته شود، بلورین نشود و چنانچه قاشقی از آن برداشته شود، قطراتی که سرازیر می شود به صورت باریکه ای پیوسته باشد و قطع نشود. کسانی هم شگردهای ویژه ای را برای شناسایی عسل سفارش می کنند که پایه و اساس آن معلوم نیست مانند کبریت گرفتن کنار عسل، ریختن چند قطره روی روزنامه و. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |