بیشتر باکتری های آشپزخانه بی ضررندبر اساس یافته های یک مطالعه جدید در نشریه «Applied and Environmental Microbiology»، باکتری های یافت شده در 74 آشپزخانه تحت بررسی و آزمایش در پنج کشور اروپایی، - به گزارش سایت قطره و به نقل ازتابناک به نقل از ایسنا از مدیکال اکسپرس، در این مطالعه، متخصصان نروژی از تجمع باکتری های روی سینک های آشپزخانه، تخته های برش، میزها، دستگیره ها و تمیزکننده ها (اسفنج ها و پارچه ها) که در آشپزخانه ها استفاده می شوند، نمونه برداری کردند. با وجود تعداد زیاد گونه ها و تفاوت های قابل توجه در تنوع باکتریایی بین نمونه ها، کارشناسان هشت جنس باکتریایی را که معمولاً با منابع محیطی مرتبط هستند در اکثر آشپزخانه هایی که نمونه برداری کردند، شناسایی کرده و آنها را به عنوان میکروبیوتای هسته توصیف کردند. در این گزارش، نویسندگان تاکید کردند که میکروبیوتای اصلی به رغم تفاوت های قابل توجه بین آشپزخانه ها در این مطالعه، ثابت بوده است. برخی از آشپزخانه ها فاقد آب جاری، برخی فاقد سینک ظرفشویی داخلی و برخی فاقد ماشین ظرفشویی بودند. به گفته کارشناسان این مطالعه، باکتری های موجود در غذا، روده، بیمارستان ها، رستوران ها و . به خوبی مورد تحقیق قرار گرفته بودند اما اطلاعات کمی در مورد میکروب هایی که در آشپزخانه های خانگی زندگی می کنند، وجود داشت. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |