مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 3 تیر 1402 ساعت 11:052023-06-24پزشكي

مهمترین نکات تغذیه ای برای فصل تابستان


عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به شروع فصل تابستان و گرم شدن هوا خاطرنشان کرد: به تدریج نیاز بدن به کالری کمتر می شود و همچنین بدلیل تعریق فراوان در بدن افراد، - نیاز به آب، املاح و ویتامین ها بیشتر می شود.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، دکتر منصور رضایی با اشاره به شروع تابستان و گرم شدن هوا، تاکید کرد: در گرما تعریق افزایش یافته و احساس نیاز به آب بیشتر می شود.

اگر آب و املاح از دست رفته بر اثر تعریق جبران نشود، فرد دچار ضعف، سستی، بی حالی و کاهش آستانه تحمل و توجه می شود.

وی با اشاره به این که در هوای گرم نیاز افراد به کالری کمتر و به آب، املاح و ویتامین ها بیشتر می شود، یادآور شد: با گرم تر شدن هوا افراد باید از لبنیات و گوشت های کم چرب استفاده کنند.

رضایی با بیان این که میوه و سبزی تازه فصل غنی از آب، املاح، ویتامین ها و فیبر هستند، مصرف آنها را برای رفع نیاز بدن توصیه کرد.

به گفته وی، مصرف کمپوت، آب میوه (اعم از صنعتی و خانگی) و میوه و سبزی های خشک نمی توان این نیاز را رفع کند و بهتر است از میوه و سبزی تازه استفاده شود.

این متخصص علوم تغذیه، افزود: در کنار مصرف میوه ها، مصرف غذاهای پروتیینی گیاهی (دانه ها، مغزها، حبوبات و آجیل ها) و پروتیین های حیوانی کم چرب مثل تخم مرغ و لبنیات باعث افزایش توان جسمی افراد می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مهمترین نکات تغذیه ای برای فصل تابستان

مهمترین نکات تغذیه ای برای فصل تابستان