زنجیره تولید گوشت قرمز در روستاهای مازندران حفظ شودمدیرعامل اتحادیه دامداران مازندران با بیان اینکه 50 درصد روستاییان مشاغل خُرد در بخش دامداری فعالیت دارند، گفت: زنجیره خانوادگی روستایی سنتی ما دارد نابود می شود که باید فکری جدی شود. - اللهیار ولی زاده در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در ساری با بیان اینکه افت قیمت نهاده ها برای دامداران سؤال ایجاد کرده است، اظهار کرد: سؤال این بوده نهاده جو که با قیمت 11هزار و 300 تومان در اختیار دامدار قرار می گرفت، چه شد طی 10 روز گذشته با قیمت 10 هزار و 300 تومان درحال عرضه بوده و این درحالی است که شرایط هیچ تغییری نکرده است. وی با بیان اینکه دستگاه های نظارتی باید بررسی کنند کجای کار می لنگد، افزود: همچنین اینکه مبنای قیمتی نهاده ها برچه اساسی بوده و اینها برای دامداران ما سؤال ایجاد کرده است. مدیرعامل اتحادیه دامداران مازندران اضافه کرد: همه این عوامل بوده که موجب افزایش قیمت دام شده و باید در بحث نظارت ورود پیدا کنند. ولی زاده با هشدار اینکه دام های مولد همچنان کشتار می شوند، تصریح کرد: دامداران خُرد مشاغل روستایی دچار مشکل شدند. وی با بیان اینکه 50 درصد روستاییان مشاغل خُرد در بخش دامداری فعالیت دارند، اظهار کرد: زنجیره خانوادگی روستایی سنتی ما دارد نابود می شود که باید فکری جدی شود. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |