مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 30 تیر 1402 ساعت 11:452023-07-21پزشكي

چرا نباید آبغوره را در مقابل نور مستقیم خورشید نگهداری کنیم؟


متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در خصوص نحوه نگهداری آبغوره برای اینکه فاسد نشود، نکاتی را متذکر شد.

- جی پلاس، مهر نوشت: غزاله اسلامیان اظهار کرد: رنگ سبز غوره به دلیل وجود رنگدانه کلروفیل است، وقتی غوره در معرض نور خورشید قرار می گیرد و به انگور تبدیل می شود، کلروفیل با رنگدانه های کاروتئویید یا آنتوسیانین جایگزین می شود، به همین دلیل وقتی آبغوره را در معرض نور خورشید قرار می دهیم تغییر رنگ می دهد.

وی خاطرنشان کرد: اگر آبغوره را داخل ظرف پلاستیکی در معرض نور مستقیم خورشید قرار دهیم دما و نور باعث آزاد شدن بیشتر فتالات هات و عنصر(Sb)Antimony از بطری به داخل آبغوره می شود که خطرات زیادی را متوجه سلامت بدن می کند.

متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه با بیان اینکه نور خورشید باعث کاهش مقدار ویتامین C موجود در آبغوره می شود تاکید کرد: بهترین روش نگهداری آبغوره، استفاده از ظروف شیشه ای کوچک و داخل یخچال است.

اسلامیان توضیح داد: غوره ها را تمیز بشویید، بین یک تا دو روز اجازه دهید تا کاملاً خشک شوند و بعد از آبگیری پاستوریزه کرده و ظرف شیشه ای را هم داخل آبجوش به صورت افقی بجوشانید تا استریل شده و از کپک زدن آبغوره جلوگیری شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

چرا نباید آبغوره را در مقابل نور مستقیم خورشید نگهداری کنیم؟

چرا نباید آبغوره را در مقابل نور مستقیم خورشید نگهداری کنیم؟