کپک ها با حرارت و گرما از بین نمی روندیک کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان بیان اینکه متاسفانه باور اشتباه مردم به اینکه کپک ها با حرارت و گرما از بین می روند، گفت: دمای بالا قادر به از بین بردن کپک ها نیست بلکه گرما و رطوبت بالا باعث می شود که رشد کپک ها تسریع شود. - زهرا آزاد شهرکی در گفت و گو با ایسنا، در خصوص کپک مواد غذایی و میوه و سبزیجات، اظهار کرد: هزاران نوع مختلف کپک وجود دارد و تقریباً در هر محیطی یافت می شود، می توان گفت کپک روش بازیافت طبیعت است که علاوه بر اینکه در غذا وجود دارد، می توان آن را در داخل خانه در شرایط مرطوب نیز یافت. وی با اشاره به اینکه کپک می تواند تقریباً روی همه غذاها کپک رشد کند، افزود: برخی از انواع غذاها نسبت به سایرین مستعد رشد کپک هستند، غذاهای تازه با محتوای آب بالا آسیب پذیرتر هستند، از طرفی مواد نگهدارنده احتمال رشد کپک ها و همچنین رشد میکروارگانیسم ها را کاهش می دهند. این کارشناس تغذیه بیان کرد: در دنیا صدها کپک وجود دارد با مصرف مواد غذایی بخشی از کپک ها را وارد بدن می کنیم که بسیاری از این کپک ها بیماری زا نیستند اما اگر مقدار زیادی از کپک ها مصرف شود می توانند خطر ساز باشند به عبارتی بدن انسان می تواند تا حدودی در مقابل کپک ها مقاومت کند، اما برخی از کپک ها خطرناک و یا کشنده هستند و حتی با یک بار مصرف هم مشکل ایجاد، پس بهتر برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |