گرمای هوا، خطر ابتلا به تب کریمه کنگو را افزایش می دهدمعاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز گفت: با توجه به فصل گرما و افزایش فعالیت کنه ها، ضرورت دارد مردم از خرید گوشت از مراکز غیربهداشتی خودداری کرده و بیماری تب کریمه کنگو را جدی بگیرند. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از شیراز، عباس رضاییان زاده امروز با اعلام این خبر اظهار داشت: با توجه به فصل گرما و افزایش فعالیت کنه ها، ضرورت دارد خطر ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو را جدی گرفته و از انجام اقدامات خطرآفرین مانند کشتار غیرمجاز، تماس با خون و ترشحات دامی آلوده و استفاده از گوشت گرم و تازه ای که دوره پیش سرد را نگذرانده، خودداری شود. او با تاکید به خرید گوشت مورد نیاز از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی افزود: توصیه می شود از کشتار دام و مصرف گوشت تازه دام پرهیز شود. رضاییان زاده تاکید کرد: بعد از کشتار دام، لازم است گوشت را به مدت 24 ساعت و جگر را به مدت 48 ساعت درون یخچال نگهداری و سپس مصرف کرد. این مسئول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز ضمن بیان اینکه خوردن جگر نیمه پخته (آبدار) بسیار خطرآفرین بوده و باید از مصرف آن به طور جدی خودداری کرد، گفت: دامداران توصیه های سازمان دامپزشکی در خصوص سم پاشی محل های نگهداری دام را جدی بگیرند و در صورت مشاهده کنه، از جدا کردن آن از بدن دام و یا له کردنش با دست خودداری کنند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |