چند نکته تغذیه ای برای تابستانهوای گرم تابستان، مهمترین عاملِ تکثیر باکتری ها در بسیاری از مواد غذایی و بروز مسمومیت است. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازتابناک به نقل از ایسنا از هلث لاین، متخصصان مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های ایالات متحده (CDC) می گویند: بیشتر مرگ و میرهای ناشی از مسمومیت های غذایی مرتبط با باکتری هایی از قبیل سالمونلا، توکسوپلاسما، لیستریا و نوروویروس ها هستند. به طور کلی خطر مسمومیت غذایی در تابستان با مصرف برخی خوراکی ها بیشتر است. برای مثال گوشت نیم پز به سرعت با باکتری E. Coli آلوده می شود. تمام انواع گوشت باید حداقل در دمای 160 درجه فارنهایت (71 درجه سلسیوس) به طور کامل طبخ شوند تا خطر آلودگی آنها با این باکتری به حداقل برسد. جوانه ها نیز از آنجا که برای رشد نیاز به شرایط گرم و مرطوب دارند برای رشد باکتری هایی مانند سالمونلا، لیستریا و E. Coli، محیط مناسبی هستند. حتی جوانه های خانگی که در شرایط بهداشتی پرورش می یابند، می توانند باکتری های مضر تولید کنند. تخم مرغ هم از دیگر گزینه های غذایی است که خطر ابتلا به مسمومیت غذایی را افزایش می دهد؛ البته اگر خوب پخته نشود. فراموش نکنید که پس از تماس با پوست تخم مرغ، دست های خود را با آب گرم و صابون بشویید. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |