درباره روغن های سرخ کردنی بیشتر بدانیمخبرگزاری فارس چهارمحال و بختیاری امروزه اکثر محصولات غذایی سرخ شده در روغن دارای طعم و بافت مطلوبی است و گرایش مردم به سوی این نوع موادغذایی افزایش یافته است. اگر این دسته از روغن ها را به طور صحیح و بجا مورد استفاده قرار دهیم می توان در مدت طولانی و به دفعات از آن ها استفاده کرد بدون آن که تغییری در کیفیت آن ها ایجاد شود و یا آثار نامطلوبی بر روی ماده غذایی سرخ شده به وجود آید. روغن سرخ کردنی چیست؟ به آن دسته از روغن ها و چربی هایی گفته می شود که به منظور عمل آوری محصولات غذایی که به حرارت و دمای بالا نیاز دارند همانند: کباب، چیپس، همبرگر و مرغ بریان مورد استفاده قرار می گیرند. کاربرد اصلی این روغن ها جهت انتقال حرارت به ماده غذایی و ایجاد تنوع و بافتی مناسب در آن است. اصولاً از آن دسته روغن های گیاهی برای تهیه روغن های سرخ کردنی استفاده می شود که دارای نقطه دود بالا و مقاومت زیادی نسبت به حرارت بالا است. روغن های گیاهی پایه شامل: آفتابگردان، سویا، کانولا، ذرت و تخم پنبه است. برخی از این روغن ها مثل روغن های آفتابگردان و گلرنگ نقطه دود بالایی دارند ولی از اسیدهای چرب غیر اشباع غنی هستند، لذا به تنهایی نمی توان آن ها را به عنوان روغن سرخ کردنی به کار برد، بنابراین با روغن های تخم پنبه، ذرت یا پالم که دارای اسید لینولنیک کمتر برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |