مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 11 تیر 1402 ساعت 13:552023-07-02اقتصادي

آزمایش بار میکروبی در فرآورده های لبنی سنتی


رییس اتحادیه صنف فروشندگان لبنیات تهران، از آزمایش بار میکروبی در فرآورده های لبنی سنتی خبر داد.

- به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری مهر ، سودابه سنگچی گفت: ادارات دامپزشکی و بهداشت در قالب بازدید مشترک به صورت دوره ای زمانبندی و غیر مترقبه، تمامی مراکز تولید و عرضه فرآورده های لبنی سنتی را از چهار بعد بهداشت فردی، مواد غذایی، ابزار و تجهیزات و ساختمان برابر دستورالعمل فنی و بهداشتی واحدهای تولید عرضه و توزیع فرآورده های لبنی صنفی به شماره 18039221 مورد بازدید و بازرسی دقیق و همه جانبه قرار می دهند.

وی افزود: در این بازرسی ها از لبنیات موجود در مراکز تولید و توزیع از جمله، شیر، دوغ پنیر خامه، ماست، کشک سرشیر و کره، مطابق با استاندارد ملی ایران به شماره 326، استاندارد سازمان استاندارد ایران به شماره 164 دستورالعمل اجرایی بازرسی بهداشت محیط و دستورالعمل خودکنترلی و خوداظهاری به شماره 18039202 نمونه برداری شده و در آزمایشگاه های مورد تأیید وزارت بهداشت، از جهاتی از قبیل اسیدیته شیرخام بر حسب اسید لاکتیک وجود بروسلوز ویروس تب مالت بار میکروبی و پروتیین تحت آزمایش قرار می گیرند.

سنگچی خاطرنشان کرد: با توجه به جوشاندن شیرخام با درجه حرارت بالای 72 درجه سانتیگراد عملاً وجود بروسلوز ویروس تب مالت منتفی است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آزمایش بار میکروبی در فرآورده های لبنی سنتی

آزمایش بار میکروبی در فرآورده های لبنی سنتی