این مواد غذایی را خام مصرف کنیدحرارت بر ترکیبات مواد غذایی تاثیر می گذارد و گرچه در مورد بعضی ریزمغذی ها مانند پروتیین ها و لیکوپن به جذب بهتر کمک می کند اما بعضی دیگر به خصوص ویتامین ها تحت تاثیر حرارت کاهش پیدا می کنند. - جی پلاس، توصیه می شود که برخی مواد غذایی که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد، خام مصرف شوند تا ارزش تغذیه ای بیشتری داشته باشند. کلم بروکلی خام و پیشگیری از سرطان سلامت نیوز نوشت؛ کلم بروکلی حاوی مقدار فراوان ترکیباتی به نام گلوکوسینولات است که طی فرایند هضم، به مولکول های فعال تبدیل می شود و در روند پاکسازی بدن و محافظت در برابر بعضی سرطان ها نقش دارند. در زمان پخت طولانی مقدار این ترکیبات کاهش می یابد و آنزیم زمینه ساز این فرایند، غیرفعال می شود. خوردن بروکلی خام به منظور تامین ویتامینC نیز موثر است. البته اگر مصرف بروکلی خام موجب ناراحتی گوارشی تان می شود 3 تا 5 دقیقه بخارپز شدن آن مفید خواهد بود. سیر و بهره مندی از ترکیبات گوگردی فرایند پخت باعث از بین رفتن آنزیم فعال کننده آلیسین و دیگر ترکیبات گوگردی سیر می شود. این ترکیبات خاصیت ضدباکتریایی، ضدکلسترول و ضدسرطان دارند. البته بلعیدن حبه های سیر کامل نیز چندان تاثیری ندارد زیرا در زمان هضم سیر این ترکیبات آزاد و فعال می شوند که در واقع بوی سیر نیز در این زمان احساس خواهد شد. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |