مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 18 تیر 1402 ساعت 11:452023-07-09پزشكي

این مواد غذایی را خام مصرف کنید


حرارت بر ترکیبات مواد غذایی تاثیر می گذارد و گرچه در مورد بعضی ریزمغذی ها مانند پروتیین ها و لیکوپن به جذب بهتر کمک می کند اما بعضی دیگر به خصوص ویتامین ها تحت تاثیر حرارت کاهش پیدا می کنند.

- جی پلاس، توصیه می شود که برخی مواد غذایی که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد، خام مصرف شوند تا ارزش تغذیه ای بیشتری داشته باشند.

کلم بروکلی خام و پیشگیری از سرطان سلامت نیوز نوشت؛ کلم بروکلی حاوی مقدار فراوان ترکیباتی به نام گلوکوسینولات است که طی فرایند هضم، به مولکول های فعال تبدیل می شود و در روند پاکسازی بدن و محافظت در برابر بعضی سرطان ها نقش دارند.

در زمان پخت طولانی مقدار این ترکیبات کاهش می یابد و آنزیم زمینه ساز این فرایند، غیرفعال می شود.

خوردن بروکلی خام به منظور تامین ویتامینC نیز موثر است.

البته اگر مصرف بروکلی خام موجب ناراحتی گوارشی تان می شود 3 تا 5 دقیقه بخارپز شدن آن مفید خواهد بود.

سیر و بهره مندی از ترکیبات گوگردی فرایند پخت باعث از بین رفتن آنزیم فعال کننده آلیسین و دیگر ترکیبات گوگردی سیر می شود.

این ترکیبات خاصیت ضدباکتریایی، ضدکلسترول و ضدسرطان دارند.

البته بلعیدن حبه های سیر کامل نیز چندان تاثیری ندارد زیرا در زمان هضم سیر این ترکیبات آزاد و فعال می شوند که در واقع بوی سیر نیز در این زمان احساس خواهد شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

این مواد غذایی را خام مصرف کنید

این مواد غذایی را خام مصرف کنید