مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 17 تیر 1402 ساعت 12:052023-07-08اقتصادي

رشد قارچ گونه لبنیاتی های سنتی در همدان/ضرورت نظارت بر این واحدها


این روزها شاهد رشد قارچ گونه مراکز عرضه لبنیات سنتی در استان همدان هستیم، روندی که نیازمند ارتقای نظارت ها و رسیدگی به وضعیت بهداشتی آنها است.

- خبرگزاری مهر ، استان ها: مصرف شیر و لبنیات سالم و استاندارد برای تندرستی و سلامت همه مهم و اثرگذار است، موضوعی که نمی توان از آن به راحتی گذشت و مصرف آن را به ویژه برای کودکان و سالمندان کاهش داد اما از سوی دیگر، مصرف شیر فله ای و ناسالم می تواند با خود تب مالت و بروز بیماری هایی چون سل را به همراه داشته باشد.

و این همان مسئله ای است که این روزها، با رشد مراکز عرضه مواد لبنی سنتی در استان همدان باید به جد مدنظر قرار گیرد.

به گفته کارشناسان، تب مالت یک بیماری عفونی به شمار می رود و جزو بیماری های باکتریایی و مشترک بین انسان و حیوان است، این بیماری توسط نوعی میکروب به نام بروسلا مِلیتِنسیس انتقال می یابد، عامل این بیماری به نام مایکوباکتریوم توبرکلوزیس می تواند از طریق شیر و لبنیات غیر پاستوریزه منتقل شود.

آیا نظارت ها بر لبنیاتی های سنتی وجود دارد؟ احمدی یکی از شهروندان همدانی به خبرنگار مهر گفت: متأسفانه روز به روز به تعداد لبنیاتی های محله ما افزوده می شود، دلیل این تأسف به این خاطر است که هیچ نظارتی بر آنها نیست.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رشد قارچ گونه لبنیاتی های سنتی در همدان/ضرورت نظارت بر این واحدها

رشد قارچ گونه لبنیاتی های سنتی در همدان/ضرورت نظارت بر این واحدها