مرغ آزمایشگاهی برای اولین بار در رستوران سرو شدمرغ آزمایشگاهی که به طور کامل از سلول های حیوانی تولید شده است، روز شنبه برای اولین بار در آمریکا، در رستوران سرو شد. - مرغ آزمایشگاهی که به طور کامل از سلول های حیوانی تولید شده است، روز شنبه برای اولین بار در آمریکا، در رستوران سرو شد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا و به نقل از بیزینس اینسایدر، شرکت های گود میت (Good Meat) و آپساید فودز (Upside Foods) اخیرا تأییدیه سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) را دریافت کردند که مرغ آزمایشگاهی آنها را برای خوردن بی خطر دانست. همچنین، این دو شرکت تأییدیه وزارت کشاورزی آمریکا (USDA) را نیز دریافت کردند که به آنها اجازه داد تا محصولات خود را به فروش برسانند. مرغ آزمایشگاهی آپساید فودز برای اولین بار در آمریکا، در رستورانی واقع در سن فرانسیسکو سرو شد. این شرکت ها اعلام کردند که برندگان یک مسابقه برگزارشده در رسانه های اجتماعی، اولین کسانی بودند که مرغ پرورشی را در رستوران بار کرن (Bar Crenn) امتحان کردند. مرغ آزمایشگاهی در خمیر تمپورا سرخ شد و به همراه یک فلفل قرمز برشته و سایر سبزی ها و گل های خوراکی، در یک ظرف سرامیکی سیاه رنگ قرار گرفت. دکتر اوما والتی (Uma Valeti)، مدیرعامل و بنیان گذار شرکت آپساید فودز گفت: این نشان دهنده یک جهش بزرگ به سوی جهانی است که در آن مردم دیگر مجبور نیستند بین غذاهای مورد علاقه خود و یک سیاره پررونق برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |