مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 11 تیر 1402 ساعت 11:152023-07-02پزشكي

دانه کینوا، انتخاب مسیر سلامتی


باتوجه به دغدغهٔ امروزی بشر برای جسم سالم، متخصصان با کشف خواص دانه ی کینوا به ارزش غذایی بالای این شبه غله ی باستانی پی برده اند.

کینوا دانه ای سرشار از مواد مغذی با طعم آجیلی خاکی و بافتی جویدنی است.

بر خلاف تصور کینوا یک غله نیست، زیرا از یک علف مانند گندم، جو، ذرت یا برنج به دست نمی آید، بلکه این دانه ریز، از گیاهی به وجود می آید که بیشتر با اسفناج و چغندر مرتبط است.

کینوا نسبت به سایر غلات، مانند برنج، جو و گندم پروتیین بیشتری دارد.

یک فنجان کینوا حتی دو گرم پروتیین بیشتر از یک تخم مرغ بزرگ دارد.

پروتیین موجود در کینوا همچنین یک پروتیین کامل است و تمام اسیدآمینه های ضروری موردنیاز انسان را برای ساخت ماهیچه ها و بافت قوی و ایجاد آنزیم هایی که به روش های بی شماری در بدن استفاده می کنیم را ارائه می دهد.

کینوا برخلاف بسیاری از غلات فاقد گلوتن است.

کینوا یک غذای کم کالری و دارای شاخص گلیسمی پایین است.

این دانه حاوی کربوهیدرات های پیچیده است که به آرامی تجزیه می شوند تا انرژی طولانی مدت را بدون خطر افزایش قند تأمین کنند.

طبیعت کم کالری کینوا همچنین آن را به یک غذای عالی برای کسانی که می خواهند وزن کم کنند تبدیل می کند؛ زیرا کاملاً سیرکننده است و همچنین مملو از فیبر است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دانه کینوا، انتخاب مسیر سلامتی

دانه کینوا، انتخاب مسیر سلامتی