برگ انبه تبدیل به پلاستیک می شوددانشمندان در اسپانیا و پرتغال، موفق به توسعه نوعی ماده فعال زیستی شده اند که از مواد غذایی در برابر عوامل بیماری زا و و اشعه فرابنفش محافظت می کند. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازتابناک به نقل از برنا؛ لایه های پلاستیکیِ رایج، مواد غذایی را تازه نگه می دارند اما اخیراً نمونه های پیشرفته تری از آن ها تولید شده که مانع از ایجاد فساد در مواد غذایی می شود. ماده جدید، از ترکیب عصاره برگ انبه و نانوسلولز فراوری شده کاغذ ساخته شده و با استفاده از یک فناوری به نام اشباع حلال، به لایه پلاستیکی نوین تبدیل شده است. روش اشباع حلال در مقایسه با روش ساخت پلاستیک معمولی مزایای بسیاری دارد، به عنوان نمونه به عصاره انبه اجازه می دهد به طور مؤثری به نانوسلولزها نفوذ کند و باعث افزایش تحرک ترکیبات فعال شود. غلظت ترکیبات ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی در لایه پلاستیکی نوین بیشتر است، بنابراین توانایی آن در حفظ مواد غذایی به طور قابل توجهی بهبود یافته است. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |