مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 4 مرداد 1402 ساعت 09:402023-07-26پزشكي

توصیه های بهداشتی در توزیع نذورات ماه های محرم و صفر


معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز، نکات بهداشتی در توزیع نذورات و اطعام دهی مراسمات عزاداری محرم و صفر را تشریح کرد.

- حسین حقایی در گفت وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: هرگونه پخت وپز در مکان هایی با شرایط بهداشتی باشد و کلیه افراد درگیر در توزیع آب و غذا باید دارای کارت بهداشت بوده و رعایت بهداشت فردی در هنگام ارائه خدمت ضروری است و افراد متفرقه در تهیه و توزیع مواد غذایی و آشامیدنی دخالت نکنند.

وی ادامه داد: مواد خام مصرفی باید سالم و بهداشتی باشند و توصیه می شود از مواد غذایی مشمول بسته بندی و یا فراورده های خام دامی با کشتار مجاز و یا بسته بندی شده که مورد تأیید وزارت بهداشت است، استفاده شود.

وی خاطرنشان کرد: ذبح و قربانی در مقابل هیأت انجام نشود و از نمک های بسته بندی ید دار تصفیه شده و روغن های با ترانس پایین دارای مجوز ساخت از سازمان غذا و دارو در تهیه و پخت غذا و برنج استفاده شود.

حقایی افزود: از ظروف مناسب در آشپزی استفاده شود و از نگهداری مواد غذایی پخته شده در دمای محیط به مدت طولانی (حداکثر دو ساعت) خودداری شود.

وی با بیان اینکه از بسته بندی غذا بیش از دوساعت قبل از مصرف خودداری شود، گفت: از نگهداری مواد غذایی خام و پخته شده در مجاورت هم در داخل یخچال و یا سردخانه خودداری شده و از آب آشامیدنی سالم استفاده شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

توصیه های بهداشتی در توزیع نذورات ماه های محرم و صفر

توصیه های بهداشتی در توزیع نذورات ماه های محرم و صفر