مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 11 مرداد 1402 ساعت 09:152023-08-02پزشكي

اقدامات انستیتو پاستور درباره انتقال بیماری از آب و غذا


مسئول آزمایشگاه مرجع کشوری اشریشیا کلی (آمکا) انستیتو پاستور ایران درباره نحوه فعالیت این بخش توضیحاتی ارائه کرد.

- به گزارش سایت قطره و به نقل ازتابنک ، دکتر نادر شاهرخی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه اشریشیاکُلی باکتری فلور روده است که می تواند مهاجم شود، گفت: اشرشیاکُلی (با نام علمی  Escherichia coli) نوعی باسیل گرم منفی بی هوازی اختیاری از سر رده اشرشیا و خانواده انتروباکتریاسه است که به طور شایع در روده جانوران خونگرم وجود دارد.

وی افزود: بیشتر سویه های اشریشیا کلی، بی آزار هستند اما برخی از سروتیپ ها موجب مسمویت غذایی، اسهال، عفونت دستگاه ادراری، عفونت زخم و عفونت های منتشره می شوند.

سویه های بی آزار این سر رده، بخشی از فلور نرمال روده افراد سالم هستند که در تولید ویتامین K2 نقش دارند و از استقرار باکتری های بیماری زا در روده جلوگیری می کنند.

او تاکید کرد: این باکتری از فراوان ترین باکتری های فلور روده است که مسیر انتقال فرم عفونی آن از طریق مسیر مدفوعی _ دهانی از یک فرد به فرد دیگر است.

اشریشیا کلی سویه های پاتوژن زیادی هم دارد و می تواند انواع و اقسام بیماری ها را ایجاد کند.

بیماری های ناشی از اکولی عمدتاً از طریق مواد غذایی و آب آلوده منتقل می شوند که می تواند باعث ایجاد اپیدمی های فراگیری شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اقدامات انستیتو پاستور درباره انتقال بیماری از آب و غذا

اقدامات انستیتو پاستور درباره انتقال بیماری از آب و غذا