مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 1 مرداد 1402 ساعت 10:352023-07-23پزشكي

توصیه هایی برای ذبح دام و سلامت گوشت نذری


مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی اظهار کرد: لازم است دام نذری در کشتارگاه ها ذبح شود تا خطر انتقال بیماری ها کاهش یابد.

- ایسنا/خراسان جنوبی مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی اظهار کرد: لازم است دام نذری در کشتارگاه ها ذبح شود تا خطر انتقال بیماری ها کاهش یابد.

محمدعلی بخشی، در گفت وگو با ایسنا در خصوص توجه به کشتار دام در ایام محرم، گفت: کشتار دام در معابر عمومی موجب آلودگی زیست محیطی و انتشار بیماری های قابل انتقال از دام به انسان می شود؛ بنابراین مسئولان هیئت ها باید توجه کافی داشته باشند.

وی افزود: توصیه می شود برای تکمیل عمل خیر خود و برخورداری از بازرسی بهداشتی و شرعی گوشت، دام نذری خود را در کشتارگاه ذبح کنید.

مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی با بیان اینکه گوشت نذری را به مدت 24 ساعت در یخچال نگهداری کرده و پس از آن مورد استفاده قرار دهید، افزود: با استفاده از دستکش هنگام خرد کردن گوشت بهداشت فردی را رعایت کنید.

بخشی با بیان اینکه ریختن خون و ضمائم دام کشتاری در معابر عمومی جدا خودداری کنید، یادآور شد: کشتار بدون نظارت دامپزشکی امکان شیوع و انتقال بیماری های خطرناک مشترک بین دام و انسان از جمله بروسلوز، سل، تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، سیاه زخم و ده ها بیماری دیگر را در بین افراد جامعه دارد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

توصیه هایی برای ذبح دام و سلامت گوشت نذری

توصیه هایی برای ذبح دام و سلامت گوشت نذری