بهترین خوراکی برای معده درداز له شده زیره کوهی اسانسی به دست می آورند که خاصیت های درمانی زیادی دارد. زیره کوهی طبیعت گرم و خشک دارد و برای رفع سردی بسیار مناسب است. برای رفع بیماری های کبدی کاربرد زیادی دارد. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازتابناک، مهم ترین خواص این گیاه دارویی ضدتشنج، ضدصرع، مقوی معده، مدر، بادشکن، قاعده آور و معرق است. زیره یکی از ادویه جات یا گیاه هانی است که لابه لای مواد غذایی خانه ما به چشم می خورد. زیره پلو پختن و ضرب المثل زیره به کرمان بردن هم نشانه های این حضور پررنگ است. این بار می خواهیم درباره این گیاه خوش عطر از نوع سبز و سیاه و کوهی اش، بیشتر بدانیم. زیره کوهی و خواص آننام: زیره کوهی نام های دیگر: کاشم، کاشن، کاشم رومی، انجدان رومی نام علمی: Levisticum officinale Koch تیره: جعفری این گیاه چند ساله است و علفی، با ساقه ای ضخیم و استوانه ای به بلندی دو متر، برگ های این گیاه، ضخیم و گوشتی است و دارای چند برگچه به رنگ سبز تیره براق است. میوه این گیاه شبیه تخم مرغ است و بوی آن مثل گلپر است. گونه های این گیاه در استان کرمان دیده شده است. از ریشه و تخم این گیاه جهت درمان استفاده می شود. از له شده زیره کوهی اسانسی به دست می آورند که خاصیت های درمانی زیادی دارد. زیره کوهی طبیعت گرم و خشک دارد و برای رفع سردی بسیار مناسب است. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |