این غذا ها را با «وارفارین» نخوریدعضو هیأت علمی دانشکده علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه برخی مواد غذایی می توانند باعث تغییر میزان اثر وارفارین در بدن بیمار شوند، - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار سلامت خبرگزاری فارس،داروی وارفارین موجب مهار فعال شدن ویتامین K در کبد می شود و با مهار ویتامین K ، این پروتیین ها غیر فعال شده و خاصیت تولید لخته خون کاهش خواهد یافت. ویتامین K جهت فعالیت برخی از پروتیین های مهم در لخته شدن خون لازم است. میزان جذب دارو از روده ، متابولیسم کبدی و غلظت خونی آن در افراد مختلف و حتی در مورد یک فرد بسیار متغیر است. علت این امر تداخل وارفارین با غذاها و داروهای متعددی است که می توانند بر جذب و متابولیسم آن اثر گذار باشند. از این رو وارفارین دز توصیه شده ثابتی ندارد و میزان آن براساس اثربخشی آن و میزان رقیق شدن خون ارزیابی می شود. کاربرد و فواید دارو کاربرد اصلی دارو در پیشگیری و درمان تشکیل لخته خون در بدن است. در بیماران با دریچه های فلزی برای تمام طول عمر در بیماران با دریچه های حیوانی برای 3 تا 6 ماه اول پس از عمل دریچه جهت درمان لخته خون در پا DVT. جهت درمان آمبولی ریه PTE. جهت جلوگیری از ایجاد لخته خون در افراد با فیبریلاسیون دهلیزی AF جهت درمان و پیش گیری از ایجاد لخته خون در قلب ، شریان ها و وریدهای بدن غزاله اسلامیان،عضو هیأت برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |