مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 17 مرداد 1402 ساعت 14:152023-08-08اقتصادي

ثعلب در بستنی چه نقشی دارد؟


 سعی کنید به تاریخ انقضای ثعلب حساس باشید زیرا اگر تاریخ انقضا بگذرد ثعلب بی تاثیر می شود و بستنی شما خراب می شود.

منبع: بازرگانی سورن - طرز تهیه بستنی با ثعلب دلیل اینکه میزان مواد اولیه مصرفی در تولید بستنی های مختلف در کارگاه های مختلف متفاوت است، بسته به میزان بستنی ای که قرار است تولید شود، مقدار مشخصی برای این مواد اولیه مشخص نکرده ایم.

تهیه بستنی با ثعلب در منزل شیر پرچرب: 4 پیمانه ثعلب: 2 قاشق چایخوری شکر: 2 لیوان گلاب: 1/2 پیمانه خلال پسته: 2 قاشق غذاخوری خامه: 100 گرم زعفران یا وانیل: 1 قاشق غذاخوری اسانس هل یا گلاب: به میزان لازم   مرحله اول اگر می توانید بستنی سنتی درست کنید، ابتدا خامه را در فریزر نایلونی یا یک سینی لبه دار بزرگ بریزید.

به طوری که ارتفاع داخل سینی از 2 میلی متر بیشتر نباشد.

سپس آن را در فریزر قرار دهید تا کاملا یخ بزند.

توجه داشته باشید که اگر می خواهید بستنی معمولی درست کنید، نیازی به انجام این مرحله ندارید.

  مرحله دوم شیر را در مخزن فرآوری بریزید و دستگاه را روشن کنید (اگر در خانه بستنی درست می کنید و مخزن فرآوری ندارید، اشکالی ندارد شیر را در ظرف مناسبی بریزید) تا شیر بجوشد.

پس از جوشاندن شیر، حرارت را کم کرده و وانیل یا زعفران، هل و گلاب را به شیر جوشیده اضافه کنید.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ثعلب در بستنی چه نقشی دارد؟

ثعلب در بستنی چه نقشی دارد؟