مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 26 مرداد 1402 ساعت 03:502023-08-17پزشكي

غذاهای فوق فرآوری شده ریسک مرگ دیابتی ها را افزایش می دهد


تحقیقات جدید نشان می دهد که غذاهای فوق فرآوری شده می تواند خطر مرگ و میر را در میان مبتلایان به دیابت نوع 2 افزایش دهد.

- به گزارش سایت قطره و به نقل ازبه نقل از هلث لاین، خطر مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی عروقی به ویژه در میان این افراد بالا است.

برای مبتلایان به دیابت نوع 2، رژیم غذایی بسیار مهم و حیاتی است و خوردن غذاهایی با محتوای مغذی بالا برای وزن سالم و سطح قند خون کنترل شده بسیار مهم است.

برای بررسی تأثیر غذاهای فوق فرآوری شده بر دیابت نوع 2، محققان داده های 1065 فرد مبتلا به بیماری متابولیک را تجزیه و تحلیل کردند.

محققان داده های شرکت کنندگان را از سال 2005 تا 2010 جمع آوری کردند و آنها را به مدت 11.

6 سال تحت نظر داشتند.

آنها دریافتند کسانی که مقادیر بیشتری از غذاهای فوق فرآوری شده می خورند بیشتر در معرض خطر مرگ و میر ناشی از همه علل و مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی عروقی قرار دارند.

دکتر ماریالارا بوناچیو ، سرپرست تیم تحقیق از بخش اپیدمیولوژی و پیشگیری نورومد در ایتالیا، گفت: ما تا حدودی از میزان خطرات مرتبط با افزایش مصرف غذاهای فوق فرآوری شده شگفت زده شدیم، که 2.

5 برابر بیشتر برای مرگ و میر بیماری های قلبی عروقی در مقایسه با افرادی است که در رژیم غذایی خود غذاهای فوق فرآوری شده کمتری دارند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

غذاهای فوق فرآوری شده ریسک مرگ دیابتی ها را افزایش می دهد

غذاهای فوق فرآوری شده ریسک مرگ دیابتی ها را افزایش می دهد