مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 5 مرداد 1402 ساعت 10:412023-07-27پزشكي

تاثیر لبنیات پرچرب بر کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی


رژیم غذایی حاوی لبنیات پرچرب خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش می دهد.

- جی پلاس ، یک مطالعه جدید نشان داده است که محصولات لبنی پرچرب از جمله پنیر، ماست کامل و شیر کامل می توانند از حملات قلبی، سکته مغزی و سایر بیماری های قلبی و عروقی جلوگیری کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت؛ این مطالعه نشان داد که گوشت قرمز فرآوری نشده می تواند بخشی از یک رژیم غذایی سالم باشد.

این ها یافته های شگفت انگیز کارشناسانی هستند که رتبه بندی غذایی به نام "امتیازات رژیم غذایی شهری و روستایی بالقوه سالم" را ایجاد کرده اند.

رژیم غذایی PURE شش گروه غذایی میوه ها، سبزیجات، حبوبات، آجیل، ماهی و لبنیات پرچرب را مطرح می کند که می توانند خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش دهند.

همچنین در یک رژیم غذایی سالم جا برای غلات کامل و گوشت های فرآوری نشده مانند گوشت گاو وجود دارد.

دکتر اندرو مینتی، نویسنده این مطالعه و استادیار دانشگاه مک مستر در کانادا گفت: غذا های کم چرب در مرکز توجه مردم قرار گرفته اند؛ با این حال، نتایج ما نشان می دهند که حداکثر دو وعده در روز از محصولات لبنی، عمدتا از چربی های کامل می تواند در یک رژیم غذایی سالم گنجانده شود.

رژیم غذایی PURE که در مجله قلب اروپا منتشر شده است، بر اساس شش محور زیر است: میوه: 2 تا 3 وعده در روز سبزیجات: 2 تا 3 وعده در رو


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تاثیر لبنیات پرچرب بر کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی

تاثیر لبنیات پرچرب بر کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی