مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 29 مرداد 1402 ساعت 12:252023-08-20پزشكي

این 2 ماده غذایی را کمتر بخورید تا به سنگ کلیه مبتلا نشوید


سنگ کلیه چهارمین علت نارسایی و بیماری های کلیه است.

برای داشتن کلیه های سالم، آب فراوان بنوشید، مصرف نمک و انواع چای را کاهش دهید، - جی پلاس، دکتر مانا محمدی درباره سنگ کلیه گفت: شایعترین سنگ های کلیه، سنگ های کلسیمی هستند که به دو نوع سنگ های کلسیمی اُگزالاتی و فسفاتی تقسیم می شوند.

از انواع دیگر سنگ های کلیه اسید اوریکی، سیستینی و استروایتی هستند.

بیشترین گرفتاری مبتلایان مربوط به نوع کلسیم اُگزالاتی و سنگ های میکس است.

سنگ های میکس سنگ های اسید اوریکی هستند و سنگ های کلسیمی روی آن سوار می شوند.

ایسنا نوشت؛ وی درپاسخ به اینکه چه کسانی مستعد سنگ کلیه هستند افزود: همه افراد دچار سنگ کلیه نمی شوند؛ بعضی از خانواده ها که شیوع سنگ کلیه در آنها به خاطر مسائل ژنتیکی اتفاق می افتد، امکان ابتلای سایر افراد خانواده به سنگ کلیه بیشتر است.

خداوند بدن ما را طوری آفریده که یکسری فاکتورهای حفاظتی دارد، برای سنگ کلیه در ادرار پروتیین های مهارکننده وجود دارد که از تجمع مواد تشکیل دهنده سنگ، مثل کلسیم در کلیه جلوگیری می کند، این پروتیین ها در بدن بعضی از افراد به صورت ژنتیکی وجود ندارد و مستعد تشکیل سنگ هستند.

دکتر محمدی با بیان اینکه سبک زندگی ناسالم و مواد غذایی فرآوری شده شیوع سنگ های میکس را افزایش داده یادآورشد: تشکیل یکسری ازسنگ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

این 2 ماده غذایی را کمتر بخورید تا به سنگ کلیه مبتلا نشوید

این 2 ماده غذایی را کمتر بخورید تا به سنگ کلیه مبتلا نشوید