خسارت 25 درصدی علف های هرز به محصولات کشاورزیرییس بخش تحقیقات علف های هرز موسسه گیاهپزشکی کشور گفت: علف های هرز به عنوان یکی از مهم ترین عوامل خسارت زای زنده باعث کاهش عملکرد و کیفیت محصولات کشاورزی می شوند. - رییس بخش تحقیقات علف های هرز موسسه گیاهپزشکی کشور گفت: علف های هرز به عنوان یکی از مهم ترین عوامل خسارت زای زنده باعث کاهش عملکرد و کیفیت محصولات کشاورزی می شوند. این میانگین خسارت در محصولات کشاورزی ایران حدود 25 درصد برآورد شده است. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا نوشین نظام آبادی با بیان اینکه پیشینه کشاورزی به بیش از 10 هزار سال قبل باز می گردد و مسئله علف هرز از هنگامی که کشاورزان به خسارت زایی گیاهان وحشی در زمین های زیر کشت پی بردند آغاز شد، اظهار کرد: با وجود گذشت زمان طولانی از پیدایش گیاهان قبل از حضورشان روی کره زمین، موجودی به نام علف هرز وجود نداشت و پیدایش علف های هرز به زمانی برمی گردد که بشر انتخاب برخی از گونه های گیاهی را آغاز کرد. وی ادامه داد: در واقع محیط های طبیعی منشاء علف های هرز محسوب می شوند و تداخل آنها با گیاهان زراعی و فعالیت های انسان، نتیجه واکنش به فشارهای انسان یا شرایط طبیعی بوده است. علف هرز گیاهی است که در زمان و مکان نامطلوب می روید و در فعالیت انسان ایجاد اختلال می کند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |