غذاهای مملو از قندهای افزودنی احتمال سنگ کلیه را افزایش می دهندمحققان دریافتند کسانی که قندهای افزودنی زیادی در رژیم غذایی خود دارند، بیشتر احتمال دارد که سابقه سنگ کلیه داشته باشند. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازب ه نقل از مدیسن نت، محققان دریافتند افرادی که بیشترین مصرف قند را داشتند، در مقایسه با افرادی که کمترین قند را مصرف می کردند، 39 درصد بیشتر احتمال داشت که سنگ کلیه داشته باشند. بر اساس گزارش بنیاد ملی کلیه، سنگ کلیه بیماری ای شایع است و حدود 10 درصد از افراد را در برخی مواقع مبتلا می کند. اغلب، سنگ ها از طریق ادرار دفع می شوند. اما اگر یک سنگ بزرگ باعث انسداد ادرار یا درد غیرقابل تحمل شود، ممکن است پزشکان نیاز به برداشتن آن داشته باشند. ادرار حاوی مواد معدنی محلول مختلف و مواد دیگر است. سنگ های کلیه زمانی تشکیل می شوند که ترکیب شیمیایی طبیعی ادرار به هم بخورد. ممکن است مقدار زیادی از یک ماده شیمیایی وجود داشته باشد، یا مقدار دیگری از آن کافی نباشد یا مایع بسیار کمی در ادرار برای رقیق کردن آن وجود داشته باشد. در نتیجه کریستال ها شروع به تشکیل شدن می کنند و در توده سختی که سنگ کلیه است جمع می شوند. بیشتر این سنگ ها حاوی کلسیم هستند؛ واقعیتی که ارتباط چندانی با کلسیم در رژیم غذایی ندارد. با این حال، عادات غذایی در تشکیل سنگ کلیه اهمیت دارند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |