مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 20 مرداد 1402 ساعت 04:302023-08-11پزشكي

9 اشتباه آسیب رسان در پخت و پز مواد غذایی


گاهی اشتباهات ساده در نحوه رسیدگی و تهیه غذاهای مصرفی خانواده می تواند منجر به بیماری جدی شود؛ برای اینکه از مسمومیت ناشی از غذا برای خود و اعضای خانواده پیشگیری کنیم باید نکات ساده ای را حین آماده سازی و پخت مواد غذایی به کار بگیریم.

- به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، در مورد برخی از میکروب ها مانند سالمونلا، فقط مقدار کمی از غذای نیم پز کافی است تا مسمومیت غذایی ایجاد شود و فقط یک طعم کوچک غذا با سم بوتولیسم می تواند باعث فلج و حتی مرگ شود.

این درحالی است که می توان با اجتناب از برخی اشتباهات از خود و خانواده مان محافظت کنیم.

_ اشتباه شماره 1: پختن نیم پز گوشت، مرغ، بوقلمون، غذاهای دریایی یا تخم مرغ غذاهای نیم پز ممکن است دارای میکروب هایی باشند که می توانند شما را بیمار کنند.

بنابراین حتما این مواد غذایی را به صورت کاملا پخته مصرف کنید.

_ اشتباه شماره2: ذوب کردن یا خواباندن مواد غذایی روی میز کار آشپزخانه میکروب های مضر می توانند خیلی سریع در دمای اتاق تکثیر شوند.

غذا را با خیال راحت در یخچال، آب سرد یا در مایکروویو ذوب کنید و همیشه غذا را درون یخچال قرار دهید.

_ اشتباه شماره 3: نگهداری غذا به مدت طولانی خارج از یخچال اگر غذا را 2 ساعت یا بیشتر بیرون از یخچال بگذارید، میکروب های مضر می توانند در غذاهای فاسد شدنی ( از جمله گوشت، مرغ، بوقلمون، غ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

9 اشتباه آسیب رسان در پخت و پز مواد غذایی

9 اشتباه آسیب رسان در پخت و پز مواد غذایی