بازرسی از 38 هزار و 700 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در چهارمحال و بختیاریمدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با اشاره به اینکه در سه ماهه نخست سال 38 هزار و 700 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی مورد بازرسی قرار گرفت، - بهمن بنایی امروز در گفت وگو با خبرنگار فارس در شهرکرد با اشاره به بازرسی های صورت گرفته در سه ماهه نخست امسال گفت: در سه ماهه نخست سال 38 هزار و 700 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در استان مورد بازدید و بازرسی قرار گرفت. مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای دانشگاه علوم پرشکی شهرکرد با تاکید بر اینکه طبق بازدید های صورت گرفته موارد تخلف به مراجع قضایی معرفی شد، افزود: تعداد 392 نفر از متصدیان مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی متخلف طی بازدید های صورت گرفته به مراجع قضایی معرفی شدند. بنایی در ادامه یادآور شد: هدف از نظارت بر اماکن و مراکز توزیع و تولید مواد غذایی و آب در استان پیشگیری از بیماری های است که از طریق آب و غذا قابل انتقال است. وی با اشاره به اینکه در ایام تعطیل و ساعات غیراداری نیز 20 اکیپ بازرسی در حال فعالیت هستند، گفت: تعداد 229 بازرس بهداشت محیط و حرفه ای در گروه های 2 نفره وظیفه بازرسی ها را بر عهده دارند. مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای در پایان خاطرنشان کرد: همچنین در دهه محرم 2 هزار و 871 مورد بازرسی از مساجد، تکایا و ایستگاه های صلواتی در استا برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |