مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 30 مرداد 1402 ساعت 11:202023-08-21پزشكي

با این دانه خوشمزه استخوان را تقویت کنید


کنجد، یکی از دانه های پرمصرف در آشپزی جوامع شرقی است.

دانه های کنجد از نظر ارزش تغذیه ای کاملا مغذی هستند و سرشار از ویتامین ها و ترکیبات آنتی اکسیدانی محسوب می شوند.

- جی پلاس ، در ادامه این مطلب به مهم ترین فواید عادت به خوردن کنجد اشاره خواهیم کرد که به ترتیب عبارتند از: کنجد؛ منبع ویتامین های گروه B سلامت نیوز نوشت؛ کنجد یکی از بهترین منابع ویتامین های گروه B است.

ویتامینB1 باعث تغییر حالت قندها به انرژی می شود.

این ویتامین در بدن ساخته نمی شود و باید از طریق مواد غذایی به بدن برسد.

ویتامینB2 که تحت عنوان ریبوفلاوین شناخته می شود، در فرایندهای بیولوژیک تولید پروتیین و چرب ها نقش دارد.

ویتامینB3 ویژگی کاهش تجمع کلسترول در خون را دارد.

ویتامینB6 در بهبود قابلیت های حافظه موثر است.

تاثیر هورمونی آن نیز باعث مقابله با مشکلاتی نظیر اضطراب، اختلالات پیش قاعدگی، افسردگی و.

می شود.

ویتامینB9 به طور مستقیم در تشکیل گلبول های قرمز نقش دارد و تاثیر آن در رشد طی دوره های جنینی تا نوجوانی ثابت شده است.

کنجد همچنین حاوی ویتامینE است که از اجزای سلولی محافظت می کند و در حفظ عملکرد سیستم ایمنی نقش دارد.

دانه مغذی در تقویت استخوان ها و ماهیچه ها گنجاندن کنجد در رژیم غذایی به خاطر وجود املاح فراوان در استحکام استخوان ها و ماهیچه ها تاثیر دار


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

با این دانه خوشمزه استخوان را تقویت کنید

با این دانه خوشمزه استخوان را تقویت کنید