بررسی «انواع غذاهای کارکردی» در نشستی دانشجوییانجمن علمی دانشجویی علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مراغه، در نشستی دانشجویی به بررسی «غذاهای کارکردی» می پردازد. - انجمن علمی دانشجویی علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مراغه، در نشستی دانشجویی به بررسی غذاهای کارکردی می پردازد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازباشگاه دانشجویان ایسنا، این برنامه دوشنبه 30 مرداد ساعت 17، با ارائه دکتر احسان مقدس کیا ـ استادیار صنایع غذایی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مراغه، به صورت آنلاین برگزار می شود. آشنایی با ترمینولوژی غذاهای عملکردی ، رژیم غذایی حاوی ترکیبات زیست فعال و میکرارگانیسم های سلامت بخش ، بررسی اثرات سلامت بخش غذاهای عملکردی ، انواع محصولات غذایی عملکردی و تکنولوژی تولید آن ها ، ضوابط و مقررات فنی بهداشتی در تولید غذاهای عملکردی و ایده های فناورانه و فرصت ها و چالش های غذاهای عملکردی از جمله مباحث و موضوعاتی است که در این نشست به آن ها پرداخته خواهد شد. علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام به لینک https://rooydadestan. ir/?p=116432 مراجعه کنند. انتهای پیام برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |