طرز تهیه رب گوجه فرنگی با مخلوط کنرب گوجه فرنگی یکی از چاشنی هایی است که در اکثر غذاهای اصلی ایرانی مورد استفاده قرار می گیرد. از آن جا که رب گوجه فرنگی خانگی سالم تر و خوشمزه تر از رب های صنعتی است طرفداران زیادی دارد اما به دلیل سخت بودن مراحل تهیه آن، - در ابتدای پخت، گاهی آب رب را هم می زنیم تا ته نگیرد. زمانی که به آخر پخت نزدیک می شویم، قطرات آب و رب به بیرون پاشیده می شود. بهتر است برای جلوگیری از سوختگی روی آن را صافی فلزی قرار دهیم تا از پرت شدن قطرات رب به بیرون جلوگیری شود. رب انار یکی از انواع چاشنی ها و طعم دهنده های بسیار پر طرفدار بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود مرحله هفتم در اواخر پخت، حرارت را کم کرده و کمی هم می زنیم تا رب ته نگیرد. وقتی آب رب کامل تبخیر شد و سفت شد، از روی حرارت برداشته و نمک را به رب اضافه می کنیم و بعد از مخلوط شدن، اجازه می دهیم تا رب سرد شود. مرحله هشتم سپس درون شیشه مناسب می ریزیم. اگر بخواهیم رب کپک نزند، یک قاشق روغن روی شیشه می ریزیم تا روی رب را بپوشاند و از کپک زدن رب جلوگیری کند. برای استفاده طولانی مدت از رب، می توان رب را در ظروف کوچک ریخت. مرحله نهم سپس در فریزر نگه داری کرد. می توان رب را درون قالب های یخ ریخته و در فریزر قرار داد. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |