تولید بیش از 23 هزار تن گوشت قرمز در خراسان رضوی طی سال جاریاز ابتدای سال جاری تاکنون 23 هزار و 955 تن گوشت قرمز تازه در استان تولید شده است. - ایسنا/خراسان رضوی مدیرکل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون 23 هزار و 955 تن گوشت قرمز تازه در استان تولید شده است. جواد اعلمی در گفت وگو با ایسنا درباره تولید گوشت قرمز تازه در خراسان رضوی طی سال 1402، اظهار کرد: میزان گوشت قرمز تازه تولیدی در استان در سال گذشته بیش از 48 هزار و 554 تن بوده است. وی افزود: میزان گوشت قرمز تازه تولیدی در استان از ابتدای سال جاری تا کنون 23 هزار و 955 تن بوده، در حالی که این میزان در مدت مشابه سال گذشته بیش از 27 هزار و 754 تن بوده است. مدیرکل دامپزشکی استان درباره میزان گوشت مرغ تازه تولید شده در خراسان رضوی بیان کرد: میزان گوشت مرغ تازه تولید شده در استان در سال گذشته 100 هزار و 237 تن بوده که این میزان از ابتدای سال جاری تاکنون برابر 51 هزار و 12 تن بوده است. اعلمی با اشاره به تعداد دام سبک و سنگین کشتار شده در خراسان رضوی طی سال جاری خاطرنشان کرد: طی سال گذشته یک میلیون و 298 هزار و 561 راس دام سبک و 70 هزار و 461 راس دام سنگین در استان کشتار شده است. همچنین از ابتدای سال جاری تا کنون در استان 646 هزارو 706 راس دام سبک و 76 هزار و 101 راس دام سنگین در استان کشتار شده است. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |