مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 18 مرداد 1402 ساعت 16:402023-08-09پزشكي

کدام نوع پنیر بهتر است؟


انواع مختلفی از پنیر وجود دارد که طیف لذت بخشی از طعم ها و بافت ها و حقایق تغذیه ای را ارائه می دهد.

هر نوع پنیر ویژگی های منحصر به فرد خود را دارد.

- سلامت نیوز نوشت: پنیر یک فرآورده لبنی است که از انعقاد شیر و جدا کردن کشک از آب پنیر تهیه می شود.

فرآیند تولید پنیر شامل انعقاد شیر با استفاده از مایه پنیر یا کشت استارتر باکتریایی است.

این کشک را از آب پنیر مایع جدا می کند.

انواع پنیر هر پنیر طعم، بافت و ارزش غذایی منحصر به فردی دارد.

1.

پنیر مخصوص هندی (Paneer) این نوع پنیر از شیر پرچرب گاو ترکیب شده با اسید گیاهی مانند آب لیمو تهیه می شود و یک گزینه مناسب برای گیاهخواران لاکتویی است زیرا بدون استفاده از مایه پنیر تهیه می شود.

این پنیر نرم با طعم ملایم و محتوای چربی بالا است.

پنیر همچنین منبع خوبی از ویتامین های محلول در چربی مانند A و D می باشد.

این نوع پنیر سدیم کمی دارد و هنگام پختن شکل خود را حفظ می کند.

ارزش غذایی پنیر به شرح زیر است: هر وعده 25 گرمی از این نوع پنیر:


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کدام نوع پنیر بهتر است؟

کدام نوع پنیر بهتر است؟