اهمیت رعایت موازین بهداشتی در تهیه غذاهای نذریرعایت موازین بهداشتی در توزیع نذورات می تواند از احتمال بروز بیماری های مرتبط با آب و غذا جلوگیری کند. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری مهر ، مجید تاجیک رییس گروه سلامت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با تاکید بر ضرورت رعایت بهداشت در تهیه غذاهای نذری، اظهار کرد: هرگونه پخت و پز باید در مکان هایی با شرایط بهداشتی انجام شود و تمامی افراد درگیر در توزیع آب، چای و غذا باید دارای کارت بهداشت معتبر بوده و رعایت بهداشت فردی هنگام ارائه خدمت ضروری است. وی با بیان اینکه مواد خام مصرفی باید سالم و بهداشتی باشد، یادآور شد: توصیه می شود از مواد غذایی بسته بندی شده ای که مورد تأیید وزارت بهداشت است، استفاده شود. رییس گروه سلامت محیط معاونت بهداشت دانشگاه ادامه داد: ضروری است احشام مورد استفاده برای قربانی از مراکز مجاز مورد تأیید دامپزشکی تهیه شود. تاجیک درباره نمک و روغن مورد استفاده در اقلام نذری گفت: برای تهیه و پخت غذا باید از نمک های بسته بندی ید دار تصفیه شده دارای مجوز ساخت از سازمان غذا و دارو و از روغن های دارای مجوز ساخت از سازمان غذا و دارو با میزان ترانس پایین استفاده شود. وی درباره ظروف مورد استفاده در نذری ها توضیح داد: در طبخ غذاها باید از ظروف مناسب در آشپزی استفاده شود و پس از هر بار طبخ مواد غذایی به نحو مطلوب ظ برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |