توصیه های بهداشتی برای تهیه و توزیع نذوراتبا توجه به فرارسیدن ایام سوگواری اباعبدالله حسین (ع) در مساجد، حسینیه ها و تکایا و توزیع نذورات، با رعایت نکاتی ساده ولی پر اهمیت می توان امنیت مواد غذایی و سلامت آن را تضمین کرد. - با توجه به فرارسیدن ایام سوگواری اباعبدالله حسین (ع) در مساجد، حسینیه ها و تکایا و توزیع نذورات، با رعایت نکاتی ساده ولی پر اهمیت می توان امنیت مواد غذایی و سلامت آن را تضمین کرد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، مهندس مجید تاجیک _ رییس گروه سلامت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این باره با تاکید بر ضرورت رعایت بهداشت در تهیه اغذیه نذری، اظهار کرد: هرگونه پخت وپز باید در مکان هایی با شرایط بهداشتی انجام شود و تمامی افراد درگیر در توزیع آب، چای و غذا باید دارای کارت بهداشت معتبر بوده و رعایت بهداشت فردی هنگام ارایه خدمت ضروری است. وی با بیان این که مواد خام مصرفی باید سالم و بهداشتی باشد، یادآور شد: توصیه می شود از مواد غذایی بسته بندی شده ای که مورد تایید وزارت بهداشت است، استفاده شود. رییس گروه سلامت محیط معاونت بهداشت دانشگاه، ادامه داد: ضروری است احشام مورد استفاده برای قربانی از مراکز مجاز مورد تایید دامپزشکی تهیه شود. تاجیک درباره نمک و روغن مورد استفاده در نذورات، گفت: برای تهیه و پخت غذا باید از نمک های بسته بندی یددار تصفیه شده دارا برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |