مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 2 شهریور 1402 ساعت 20:252023-08-24پزشكي

7 اشتباه خطرناک هنگام استفاده از مایکروویو


درست است که کار کردن با مایکروویو ساده است اما اکثر افراد اشتباهاتی در حین به کارگیری از آن مرتکب می شوند که برای سلامتی مشکل ساز است.

در این مطلب به این اشتباهات ویژه می پردازیم.

- به گزارش سایت قطره و به نقل ازتابناک ، مایکروویو کار را برای داغ کردن غذا در عرض چند دقیقه یا یخ زدایی کردن و غیره آسان کرده است.

این دستگاه با تولید امواج الکترومغناطیسی روی مولکول های آب موجود در مواد غذایی تأثیر گذاشته و با سرعت زیادی دمای آن را بالا می برند.

گرما برخلاف شیوه های پخت و پز دیگر از درون ماده غذایی به سمت بیرون حرکت می کند.

درست است که کار کردن با این وسیله ساده است اما اکثر افراد اشتباهاتی در حین به کارگیری از آن مرتکب می شوند که برای سلامتی مشکل ساز است.

در این مطلب به این اشتباهات ویژه می پردازیم.

لطفاً با ما همراه باشید.

خطای شماره 1 : برنج را داخل مایکروویو داغ می کنید بهتر است از داغ کردن کربوهیدرات ها (برنج، نودل) بپرهیزید.

چون عمل دوباره گرم کردن یک ماده غذایی حاوی کربوهیدرات باعث افزایش شاخص گلیسمی آن می شود.

 بالا رفتن شاخص گلیسمی مواد غذایی نیز در افزایش تأثیر آن روی وزن، افزایش خطر ابتلا به دیابت و بیماری های قلبی عروقی تأثیر دارد.

خطای شماره 2 : گوجه فرنگی را در کاغذ آلومینیومی داغ می کنید گوجه فرنگی و کاغذ آلومینیومی در کنار هم مشکل ساز می ش


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

7 اشتباه خطرناک هنگام استفاده از مایکروویو

7 اشتباه خطرناک هنگام استفاده از مایکروویو