مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 13 شهریور 1402 ساعت 14:002023-09-04پزشكي

15 نکته تغذیه ای که در پیاده روی اربعین باید رعایت کنیم


غذاهای پخته شده نباید بیش از دو ساعت در دمای محیط نگهداری شوند و بیشتر از یکبار نیز نباید گرم شوند.

- فارس نوجوان: این روزها تعدادی از دلدادگان ابا عبدالله الحسین(ع) توفیق زیارت نصیب شان شده است و قدم در مسیر پیاده روی اربعین گذاشتند.

در همین راستا چند نکته تغذیه ای برای سفر ارائه می شود: 1- در طول سفر سعی کنید از لبنیات های دارای بسته بندی بهداشتی استفاده کید.

2- از خوردن سالاد و سبزی خام و نپخته خودداری کنید.

3- اگر در کنار غذا، سبزی های پخته مانند سیب زمینی، کدو و هویج وجود دارد، حتما به منظور پیشگیری از یبوست مصرف کنید.

4- از مصرف کنسروهای بادکرده، زنگ زده، سوراخ شده و کنسروهایی که مواد داخل آن بوی نامطبوع دارند، خودداری کنید.

5- غذاهای پخته شده نباید بیش از دو ساعت در دمای محیط نگهداری شوند و بیشتر از یکبار نیز نباید گرم شوند.

پس حتما از نگهداری غذای پخته شده برای وعده های بعدی پرهیز کنید.

6- به جای مصرف تخم مرغ نیمرو، تخم مرغ آب پز و سفت شده مصرف شود زیرا هم هضم بهتری دارد و هم امکان آلودگی آن کمتر است.

7- برای جلوگیری از مسمومیت و گرمازدگی، از دوغ های پاستوریزه بسته بندی شده استفاده کنید.

8- بهتر است با خودتان کمی نعناع و پونه همراه داشته باشید و با دوغ مخلوط و میل کنید زیرا نعناع و پونه خاصیت ضد عفونی کننده دستگاه گوارش دارند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

15 نکته تغذیه ای که در پیاده روی اربعین باید رعایت کنیم

15 نکته تغذیه ای که در پیاده روی اربعین باید رعایت کنیم