15 نکته تغذیه ای که در پیاده روی اربعین باید رعایت کنیمغذاهای پخته شده نباید بیش از دو ساعت در دمای محیط نگهداری شوند و بیشتر از یکبار نیز نباید گرم شوند. - فارس نوجوان: این روزها تعدادی از دلدادگان ابا عبدالله الحسین(ع) توفیق زیارت نصیب شان شده است و قدم در مسیر پیاده روی اربعین گذاشتند. در همین راستا چند نکته تغذیه ای برای سفر ارائه می شود: 1- در طول سفر سعی کنید از لبنیات های دارای بسته بندی بهداشتی استفاده کید. 2- از خوردن سالاد و سبزی خام و نپخته خودداری کنید. 3- اگر در کنار غذا، سبزی های پخته مانند سیب زمینی، کدو و هویج وجود دارد، حتما به منظور پیشگیری از یبوست مصرف کنید. 4- از مصرف کنسروهای بادکرده، زنگ زده، سوراخ شده و کنسروهایی که مواد داخل آن بوی نامطبوع دارند، خودداری کنید. 5- غذاهای پخته شده نباید بیش از دو ساعت در دمای محیط نگهداری شوند و بیشتر از یکبار نیز نباید گرم شوند. پس حتما از نگهداری غذای پخته شده برای وعده های بعدی پرهیز کنید. 6- به جای مصرف تخم مرغ نیمرو، تخم مرغ آب پز و سفت شده مصرف شود زیرا هم هضم بهتری دارد و هم امکان آلودگی آن کمتر است. 7- برای جلوگیری از مسمومیت و گرمازدگی، از دوغ های پاستوریزه بسته بندی شده استفاده کنید. 8- بهتر است با خودتان کمی نعناع و پونه همراه داشته باشید و با دوغ مخلوط و میل کنید زیرا نعناع و پونه خاصیت ضد عفونی کننده دستگاه گوارش دارند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |