معضلات پیش روی صادرات آنغوزه و باریجه کهگیلویه و بویراحمدمعاون منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد گفت: شیرابه آنغوزه و باریجه استان می تواند در سطح جهان مطرح شود اما نیازمند راه اندازی کارگاه بسته بندی و برندسازی این محصول هستیم. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از یاسوج، گودرز باقری به سطح زیر کشت گیاهان دارویی در استان اشاره کرد و گفت: 57 هزار هکتار از اراضی استان به کشت باریجه و آنغوزه اختصاص داده شد که مازاد بر رویش های طبیعی در استان است. معاون منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه تنگ سرخ پایلوت گیاهان دارویی است، افزود: پیش بینی می شود بیش از 40 تن شیرابه خام باریجه و آنغوزه برداشت شود، سال گذشته 35 تن شیرابه این دو محصول برداشت شد. وی با اشاره به اینکه شیرابه آنغوزه و باریجه به صورت خام صادر می شود، گفت: شیرابه باریجه و آنغوزه به صورت بسته بندی انجام نمی شود و در نایلون هایی که مختص زباله است بسته بندی و از استان خارج می شود. این مسوول بیان کرد: این دو محصول حتی از گمرک استان صادر نمی شود و منابع طبیعی تنها مجوز حمل آن تا استان های همجوار را صادر می کند و از گمرک استان های فارس و بندرعباس به خارج از کشور صادر می شود. باقری با بیان اینکه شیرابه آنغوزه و باریجه استان بسیار با کیفیت است و می تواند در سطح جهان مطرح شود، بیان کرد: 30 سال است که شیرابه آنغوزه و باریجه در استان تولید می شو برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |