افزایش 40 درصدی سطح زیرکشت محصولات کشاورزی در کشورمیزان سطح زیرکشت محصولات کشوری طی چهار دهه 40 درصد افزایش یافته است. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازدر فرمایشات خود فرمودند امنیت غذایی مسئله درجه یک کشور است. وی ادامه داد: 40 درصد افزایش سطح زیرکشت در طول 44 سال بعد انقلاب داشتیم و 300 درصد افزایش تولیدات مربوط به مدیریت دانش بوده است. وی ادامه داد: وظیفه مرکز تحقیقات حل مشکلات بخش کشاورزی و باز کردن گره مشکلات کارشناسان و کشاورزان بخش کشاورزی است چراکه بیشترین محقق در اختیار رؤسای مراکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی است. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |