تندیس طلایی جشنواره ارمنستان به آشپزهای ایرانی رسیدتندیس طلایی جشنواره پیوند فرهنگ و خوراک ارمنستان به گروهی از آشپزهای ایرانی رسید. - جی پلاس، به نقل از روابط عمومی معاونت گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، فدراسیون گردشگری خوراک به عنوان یکی از بسترهای تخصصی فعال در دفتر توسعه گردشگری داخلی با دارا بودن چهار میز تخصصی شامل غذاهای ایرانی، ملل، سردنوش ها و گرم نوش ها و همچنین نان و شیرینی در تلاش است با حضور در فضاهای رقابتی حوزه خوراک، نسبت به انتخاب سرآشپزهای ماهر و سرآمد با هدف تشکیل تیم ملی آشپزی ایران اقدام کند. یکی از رویدادهای اخیر که در پیشبرد این روند تاثیرگذار بوده است حضور نمایندگانی از ایران در جشنواره پیوند فرهنگ و گردشگری خوراک ایران و ارمنستان یا ناواساد بود که در تاریخ 19 مردادماه در شهر سیسیان ارمنستان برگزار شد. میز گردشگری خوراک ایران به عنوان یکی از واحدهای تخصصی دفتر توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی توانست در این رویداد با حضور در 14 رشته از جمله غذاهای سنتی، ملل، میوه آرایی، خوراک باستان، شیرینی و غیره، تندیس طلایی دومین جشنواره پیوند فرهنگ و گردشگری خوراک ایران و ارمنستان را از آن خود کند. ناواساد را می توان رویدادی برای پیوند فرهنگ و گردشگری میان ایران و ارمنستان توصیف کرد. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |