مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 24 شهریور 1402 ساعت 12:352023-09-15پزشكي

چرا نباید چای پررنگ بنوشیم؟


عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به برخی مصرف کنندگان چای هشدار داد.

- جی پلاس ، سمیرا ربیعی با بیان اینکه چای حاوی میزان بالای کافیین است، گفت: هر چه چای مصرفی پررنگ تر یا به اصطلاح غلیظ تر باشد، میزان کافیین دریافتی بیشتر می شود.

سلامت نیوز نوشت؛ به گفته وی، کافیین، یک ماده شیمیایی خوراکی است که در دو فرم طبیعی و سنتتیک (مصنوعی) یافت می شود.

وی افزود: فرم طبیعی کافیین در بسیاری از گیاهان از جمله قهوه، دانه های کاکائو و برگ های چای وجود دارد و فرم مصنوعی آن در نوشیدنی ها و نوشابه های انرژی زا یافت می شود.

این استادیار دانشگاه با اشاره به اثرات کافیین بر بدن، گفت: کافیین، مدر یا ادرار آور است؛ بنابراین نوشیدن چای پررنگ، باعث اتلاف آب بدن شده و فرد را با مشکل یبوست مواجه می کند.

وی کافیین را موجب افزایش ضربان قلب و فشار خون برشمرد و خاطرنشان کرد: نوشیدن چای پررنگ باعث سوزش در ناحیه قفسه سینه و قلب فرد می شود.

این دکترای تخصصی علوم تغذیه با بیان این که کافیین با جذب آهن غذا تداخل دارد، اظهار کرد: چای مصرفی هرچه پررنگ تر باشد، شدت این تداخل بیشتر می شود.

وی در ادامه توصیه کرد: افراد مبتلا به کم خونی ناشی از فقر آهن، نوشیدن چای پررنگ را ترک کرده و یا مصرف آن را به حداقل یک ساعت قبل یا بعد از غذا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

چرا نباید چای پررنگ بنوشیم؟

چرا نباید چای پررنگ بنوشیم؟