راه های تشخیص گوشت گوسفند از میش و بزرییس اتحادیه گوشت گوسفندی نحوه تشخیص گوشت گوسفند از میش و بز را تشریح کرد. - رییس اتحادیه گوشت گوسفندی چند نکته برای تشخیص گوشت گوسفند نر از سایر گوشت های ماده، بز و میش مطرح کرد. علی اصغر ملکی در گفت وگو با ایسنا، راه های تشخیص انواع گوشت قرمز را تشریح کرد و گفت: یکی از این راه ها تشخیص بر اساس قیمت است. قیمت دام ماده حدودا کیلویی 15 هزار تومان ارزانتر از گوشت گوسفند نر است و گوشت میش نیز حدود 50 هزار تومان تفاوت قیمت دارد. وی ادامه داد: گوشت دام ماده چرب بوده و البته دیرپز است. گوشت میش زردرنگ تر است و لیبل روی آن نیز زردرنگ است و دیر می پزد. رییس اتحادیه گوشت گوسفندی اضافه کرد: گوشت بز دنبه ندارد و بز با وزن بالا گوشت دیر پزتری دارد. وی تصریح کرد: بهتر است مردم گوشت مورد نیاز خود را از مغازه های معتبر و آشنا خریداری کنند، زیرا مغازه های معتبر به کیفیت گوشتی که عرضه می کنند توجه بیشتری دارند و علاقه ندارند مشتری های خود را از دست بدهند. ملکی در پایان گفت: گوشت شیشک(گوشت بره نر به سن 6 ماه تا 1 سال) یک شقه اش حدود 9 تا 10 کیلو می شود. همچنین گوشت گوسفند لیبل مشخص دارد.
برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |