آبلیمو؛ چاشنی خوشمزه فصل در بجنوردآبلیمو یکی از معروف ترین و پرطرفدارترین چاشنی های ایرانی است که برای تهیه انواع غذا، دسر و نوشیدنی ها استفاده می شود. - ایسنا/خراسان شمالی آبلیمو یکی از معروف ترین و پرطرفدارترین چاشنی های ایرانی است که برای تهیه انواع غذا، دسر و نوشیدنی ها استفاده می شود. اواسط تابستان، بهترین زمان برای تهیه آبلیمو و نگهداری آن برای استفاده در پاییز و زمستان است و این روزها، مراکز آبلیمو و آبغوره گیری در مرکز شهر بجنورد، حسابی رونق دارد. اگر از کنار مراکز آبلیمو و آبغوره گیری های بجنورد عبور کنیم تعداد زیادی از شهروندان به صف ایستاده اند تا چند بطری آبلیموی طبیعی خریداری کنند و یا اینکه لیموهای ترش را از میدان میوه و تره بار خریداری کرده و می خواهند آب آن را بگیرند. در این مغازه ها بطری های آبلیمو نیز خودنمایی می کنند بطوریکه خود صاحب مغازه برای افرادی که امکان رفتن به میدان بار برای خرید لیموترش را ندارند، لیمو را خریداری کرده و آب آن را گرفته و به فروش می رسانند. نقیب یکی از شهروندان بجنوردی است که در صف مغازه آبلیموگیری با چند کیسه لیموترش ایستاده و در گفت و گو با ایسنا، می گوید: 20 سال است که آبلیموی طبیعی استفاده می کنیم و همیشه در این فصل از سال لیموترش را خریداری کرده و از آب آن استفاده می کنم. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |