آزمایش تشخیص پالم در روغن های سرخ کردنی (فیلم)درخت پالم یا نخل روغنی (Elaeis guineensis) بومی آفریقای غربی است و در اواسط قرن نوزدهم به جنوب آسیا وارد شد. میوه پالم در دسته های متراکمی به وزن 10 کیلوگرم (کیلوگرم) یا بیشتر و حاوی بیش از هزار میوه جداگانه که از نظر اندازه مشابه آلو کوچک رشد می کنند. - درخت پالم یا نخل روغنی (Elaeis guineensis) بومی آفریقای غربی است و در اواسط قرن نوزدهم به جنوب آسیا وارد شد. میوه پالم در دسته های متراکمی به وزن 10 کیلوگرم (کیلوگرم) یا بیشتر و حاوی بیش از هزار میوه جداگانه که از نظر اندازه مشابه آلو کوچک رشد می کنند. از درخت پالم 2 نوع روغن تولید می شود. روغن نخل (PO) از گوشت میوه بدست می آید و روغن هسته خرما (PKO) با استخراج روغن از دانه داخلی (هسته) تولید می شود. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |