کیفیت نان ها به نوع آرد بر می گردد نه کیفیت گندمعضو هیأت علمی مؤسسه تحقیقات کشاورزی گفت: بخشی از کیفیت نان ها مربوط به نوع آردی است که استفاده می شود؛ کیفیت پایین نان مربوط به کیفیت گندم نیست. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار مهر ، نان قوت غالب مردم در جهان است. در ایران انواع نان های سنتی و ماشینی پخت می شود که قیمت و کیفیت متفاوت دارند. نان بربری، سنگک، لواش و تافتون نان های سنتی کشور بوده که در چند سال اخیر کیفیت آنها پایین آمده است. رنگ نان سنگک در برخی نانوایی ها روشن شده و این روزها با پدیده نان سفید سنگک مواجه هستیم؛ البته برخی هم که رنگ تیره دارند نه به دلیل سبوس موجود در آرد که به سبب نامرغوب بودن این آردها است. توحید نجفی، عضو هیأت علمی مؤسسه تحقیقات کشاورزی درباره کیفیت گندم انواع نان های پخت شده در کشور به مهر گفت: ما در این آزمایشگاه طی 10 سال گذشته کل گونه های گندم کشور را مورد پایش قرار داده ایم. هر سال نیز بیش از دو هزار نان گندم از شهرهای مختلف کشور به این آزمایشگاه آمده و مورد بررسی و مطالعه قرار می گیرد. وی اظهار کرد: کیفیت گندم در حدود دو دهه گذشته بهبود پیدا کرده و مشکلی که مصرف کنندگان در بیرون می بینند مربوط به این است که متأسفانه آردی که از سوی نانواها تهیه می شود آرد نول (سفید) است. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |