مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 11 شهریور 1402 ساعت 11:352023-09-02پزشكي

باید و نباید تغذیه در سفر اربعین


رییس گروه بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت خوزستان با اشاره به نحوه تغذیه سالم در سفر اربعین گفت: غذاهای گرم از سلامت بیشتری نسبت به غذاهای سرد برخوردار هستند زیرا حرارت غذا منجر به از بین رفتن میکروب های موجود در مواد غذایی می شود و احتمال مسمومیت آن را کاهش می دهد.

- مهنوش صاحبدل در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: زائران اربعین حسینی(ع) باید در طول سفر سعی کنند از خوردن از مصرف لبنیات غیرپاستوریزه به ویژه پنیر، کره و شیر محلی که به صورت فله هستند خودداری و از لبنیات هایی دارای بسته بندی بهداشتی استفاده کنند.

وی افزود: از خوردن سالاد و سبزی خام و نپخته خودداری شود و اگر در کنار غذا سبزی های پخته مانند سیب زمینی، کدو و هویج وجود دارد، حتما به منظور پیشگیری از یبوست مصرف شوند.

از مصرف کنسروهای بادکرده، زنگ زده، سوراخ شده و کنسروهایی که مواد داخل آن بوی نامطبوع دارند، نیز خودداری شود.

رییس گروه بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت خوزستان گفت: غذاهای پخته شده نباید بیش از دو ساعت در دمای محیط نگهداری شوند و بیشتر از یکبار نیز نباید گرم شوند.

از نگهداری غذای پخته شده برای وعده های بعدی پرهیز و به هیچ وجه غذای مانده حتی پس از گرم شدن، مصرف نشود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

باید و نباید تغذیه در سفر اربعین

باید و نباید تغذیه در سفر اربعین