باید و نباید تغذیه در سفر اربعینرییس گروه بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت خوزستان با اشاره به نحوه تغذیه سالم در سفر اربعین گفت: غذاهای گرم از سلامت بیشتری نسبت به غذاهای سرد برخوردار هستند زیرا حرارت غذا منجر به از بین رفتن میکروب های موجود در مواد غذایی می شود و احتمال مسمومیت آن را کاهش می دهد. - مهنوش صاحبدل در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: زائران اربعین حسینی(ع) باید در طول سفر سعی کنند از خوردن از مصرف لبنیات غیرپاستوریزه به ویژه پنیر، کره و شیر محلی که به صورت فله هستند خودداری و از لبنیات هایی دارای بسته بندی بهداشتی استفاده کنند. وی افزود: از خوردن سالاد و سبزی خام و نپخته خودداری شود و اگر در کنار غذا سبزی های پخته مانند سیب زمینی، کدو و هویج وجود دارد، حتما به منظور پیشگیری از یبوست مصرف شوند. از مصرف کنسروهای بادکرده، زنگ زده، سوراخ شده و کنسروهایی که مواد داخل آن بوی نامطبوع دارند، نیز خودداری شود. رییس گروه بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت خوزستان گفت: غذاهای پخته شده نباید بیش از دو ساعت در دمای محیط نگهداری شوند و بیشتر از یکبار نیز نباید گرم شوند. از نگهداری غذای پخته شده برای وعده های بعدی پرهیز و به هیچ وجه غذای مانده حتی پس از گرم شدن، مصرف نشود. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |