طرز تهیه یک غذای ساده و کم خرجطرز تهیه یک غذای ساده و کم خرج را در این گزارش به شما آموزش می دهیم. - نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی روغن و زردچوبه به اندازه کافی دستور پخت کوکو بادمجان مرحله اول ابتدا می توانید پوست بادمجان ها را بگیریم و آن ها را بشوییم و در قابلمه ای مقداری آب بریزیم و آن ها را آبپز کنیم و یا مانند میرزا قاسمی بادمجان ها را بشوییم و با پوست روی گاز آن ها را کبابی کنید و بعد پوست آن ها را بگیرید. مرحله دوم بادمجان های پخته شده را در یک کاسه مناسب و جادار می ریزیم، سپس کمی صبر می کنیم تا خنک شوند و پیاز و سیر را پوست می گیریم و می شوییم و رنده ریز می کنیم و آب پیاز را کاملا می گیریم و به بادمجان اضافه می کنیم مرحله سوم در ادامه کمی زردچوبه، فلفل سیاه، نمک روی مواد می ریزیم و با گوشکوب دستی یا برقی یا داخل میکسر میکس می کینم تا کاملا له و پوره شود و اگر هنوز کمی بادمجان ها گرم هستند حتما تامل می کنیم تا کاملا سرد شوند. مرحله چهارم سپس تخم مرغ ها را ابتدا در پیاله ای می شکنیم و در صورت سالم بودن در کاسه ای می ریزیم و خوب هم می زنیم و به مایه بادمجان اضافه می کنیم و مایه کوکو را خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شود. تابه ای بزرگ را روی حرارت قرار می دهیم. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |