با این 4 روش میوه خشک تهیه کنیدمیوه خشک یکی از خوراکی هایی است که در اثر قرار گرفتن در مقابل آفتاب و یا بر اثر ایجاد گرما به صورت طبیعی یا مصنوعی بخش زیادی از آب میوه تازه از دست رفته است و کمتر از 10 درصد آب اولیه در آن باقی مانده است. - میوه های خشک به دلیل آب بسیار کمتر، شیرینی به مراتب بیشتر، طعم بهتر، ماندگاری بالاتر، ارزش غذایی بیشتر و انرژی بخش بودن برای بدن طی دوران زندگی بشر محبوب شده اند و دامنه استفاده از آن ها افزایش یافته است. میوه خشک یکی از خوراکی هایی است که در اثر قرار گرفتن در مقابل آفتاب و یا بر اثر ایجاد گرما به صورت طبیعی یا مصنوعی بخش زیادی از آب میوه تازه از دست رفته است و کمتر از 10 درصد آب اولیه در آن باقی مانده است. سالیان سال است که مردم دنیا به اشکال مختلف از میوه خشک استفاده می کنند و یکی از بهترین راه های نگهداری میوه های تازه را خشک کردن آن ها می دانند. انجیر خشک، آلو خشک و کشمش نمونه هایی از سنتی ترین و قدیمی ترین میوه های خشک مصرف شده در دنیا هستند. میوه های خشک به دلیل آب بسیار کمتر، شیرینی به مراتب بیشتر، طعم بهتر، ماندگاری بالاتر، ارزش غذایی بیشتر و انرژی بخش بودن برای بدن طی دوران زندگی بشر محبوب شده اند و دامنه استفاده از آن ها افزایش یافته است و امروز به جرات می توان گفت که بیش از 90 درصد میوه هایی که در دنیا کشت و تولید می شو برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |