25 درصد گوشت استان مرکزی توسط عشایر تولید می شودداستان مرکزی دارای 770 خانوار عشایر با چهار هزار نفر جمعیت است که 90 درصد آنان در شهرستان های ساوه و زرندیه و مابقی در خمین و دلیجان مستقر هستند. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از ساوه، روح الله نظامی ظهر امروز در نشست خبری با خبرنگاران اظهار کرد: امور عشایری استان در راستای تنوع بخشیدن به اقتصاد و مقابله با تاثیرات خشکسالی اقدام به اجرای طرح های چهارگانه در قالب زنجیره تولید گوشت قرمز، توسعه کشت گیاهان دارویی و توسعه گردشگری، توسعه صنایع دستی از طریق خوشه بندی و دسته بندی و در راستای تنوع بخشی به اقتصاد و معیشت کرده است. وی با اشاره به این که تنوع بخشی به اشتغال و افزایش درآمد عشایر از اهداف اجرای این طرح چهار گانه است، افزود: در این خصوص46 نفر در این استان شناسایی و یک میلیارد و 700 میلیون تومان اعتبار تخصیص یافته است. مدیر امور عشایری استان مرکزی گفت: همچنین طرح تولید قراردادی گوشت قرمز دام سبک عشایر در این استان اجرا می شود که تولید 6 هزار راس دام سبک در برنامه قرار دارد. وی بیان کرد: شرکت تعاونی، اتحادیه عشایری، اداره کل و سازمان جهاد کشاورزی در هر لحظه می توانند از محل پروار دام ها بازدید و راستی آزمایی کنند. نظامی گفت: طرح تولید قراردادی گوشت قرمز به منظور تامین نیاز با پروار بندی یک میلیون راس دام در کشور اجرا می شود که برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |